Kalender / evenementen

2020
Start trainingen
Wij herstarten de trainingen na de zomervakantie.
2020
Zomersluiting
Wij houden even een korte zomervakantie.
2020
Wedstrijd GP 2020
Op zaterdag 14 maart vindt onze jaarlijkse wedstrijd gehoorzaamheid (brevet, debutanten, Programma 1 en 2 ) plaats op de terreinen van de hondenschool. Op die dag is er geen les. Iedereen is van harte welkom om te supporteren en iets te komen drinken.
Start Lessen 2020
Op Zaterdag 04 January 2020 vangen we het nieuwe jaar aan.
2019
Winterwandeling
Op zondag 15 December 2019 organiseert de hondenschool een winterwandeling (afstand ongeveer 5 km). Start van de waneling is om 14 uur aan de parking van het Recreatieoord Kluisbos (Poletsestraat 59, 9690 Kluisbergen).
Eerste Les Na Zomervakantie
Einde Zomervakantie
Start Zomervakantie
BBQ
Op Zaterdag 20 Juli 2019 organiseren wij naar jaarlijkse gewoonte onze BBQ in de hondenschool.
Socialisatietest
Op zondag 17 maart  is er socialisatie test voor honden vanaf 9 maand oud.
Wedstrijd GP
Op zaterdag 16 maart vindt onze jaarlijkse wedstrijd gehoorzaamheid plaats op de terreinen van de hondenschool. Op die dag is er geen les. Iedereen is van harte welkom om te supporteren en iets te komen drinken.
Werkdag
Zondag 3 Maart organizeren we terug een  werkdag, waarbij we onze terreinen en kantine voorbereiden voor de wedstrijd Gehoorzaamheidprogramma (GP) op Zaterdag 16 Maart en de Socialisatietest op Zondag 17 Maart.
Hondenwijding
Op Zondag 20 januari  2019 vindt de Sint-Antoniusommegang plaats in Ingooigem. Om 9u30 is er ook een dierenwijding (honden en paarden)
Nieuwjaarsreceptie
Zaterdag 05 Januari 2019 starten we het nieuwe jaar met onze nieuwjaarsreceptie, waarbij we alle leden van de hondenschool uitnodigen. Na de training nodigen we jullie uit voor een hapje en een drankje.
2018
Herfstwandeling
Op Zondag 28 Oktober organiseert de hondenschool een Herfstwandeling in Tiegem. We starten op de parking aan Tiegem bos (Vital Moreelsplein ter hoogte van de Doornstraat). We hebben 2 wandelingen voorzien. Een wandeling van 6 kilometer en een wandeling van 3 kilometer.
Werkdag
Op zondag 21 Oktober houden we een werkdag, waarbij de infrastructuur van de hondenschool terug wat opgefrist wordt. Iedereen die zin heeft om gedurende een halve dag te komen helpen is van harte welkom.
Instructeursvergadering