Kalender

Evenementen

2019
August 10

Eerste les na zomervakantie

August 9

Einde Zomervakantie

July 21

Start zomervakantie

July 20

BBQ

Op Zaterdag 20 Juli 2019 organiseren wij naar jaarlijkse gewoonte onze BBQ in de hondenschool.
March 17

Socialisatietest

Op zondag 17 maart  is er socialisatie test voor honden vanaf 9 maand oud.
March 16

Wedstrijd GP

Op zaterdag 16 maart vindt onze jaarlijkse wedstrijd gehoorzaamheid plaats op de terreinen van de hondenschool. Op die dag is er geen les. Iedereen is van harte welkom om te supporteren en iets te komen drinken.
March 3

Werkdag

Zondag 3 Maart organizeren we terug een  werkdag, waarbij we onze terreinen en kantine voorbereiden voor de wedstrijd Gehoorzaamheidprogramma (GP) op Zaterdag 16 Maart en de Socialisatietest op Zondag 17 Maart.
January 20

Hondenwijding

Op Zondag 20 januari  2019 vindt de Sint-Antoniusommegang plaats in Ingooigem. Om 9u30 is er ook een dierenwijding (honden en paarden)
January 5

Nieuwjaarsreceptie

Zaterdag 05 Januari 2019 starten we het nieuwe jaar met onze nieuwjaarsreceptie, waarbij we alle leden van de hondenschool uitnodigen. Na de training nodigen we jullie uit voor een hapje en een drankje.
2018
October 28

Herfstwandeling

Op Zondag 28 Oktober organiseert de hondenschool een Herfstwandeling in Tiegem. We starten op de parking aan Tiegem bos (Vital Moreelsplein ter hoogte van de Doornstraat). We hebben 2 wandelingen voorzien. Een wandeling van 6 kilometer en een wandeling van 3 kilometer.
October 21

Werkdag

Op zondag 21 Oktober houden we een werkdag, waarbij de infrastructuur van de hondenschool terug wat opgefrist wordt. Iedereen die zin heeft om gedurende een halve dag te komen helpen is van harte welkom.
September 21

Instructeursvergadering

Instructeursvergadering